NextChapter Blog

Categorieën


Follow Us


Webinar terugkijken: Hoe word ik een marktplaats?

Sophie SpanjerSophie Spanjer

Op 20 april 2021 heeft NextChapter eCommerce de webinar “Hoe word ik een marktplaats?” gegeven. Je kunt deze hier terugkijken.

De kans om een succesvolle branche of niche marktplaats te worden, ligt er nú. E-commerce ontwikkelt heel snel. En de beslissing om een marktplaats te worden gaat niet over één nacht ijs. Besef daarom dat dit de sleutel kan zijn naar continuïteit en groei. Check of je platform fundament op orde is en bouw je eigen marktplaats in fases op.

Belangrijke takeaways
– de kansen liggen er nú!
– het is veel meer dan alleen een technisch software project
– jouw platform fundament kan je maken of breken
– ontwikkel stapsgewijs
– het is de sleutel naar continuïteit en groei
– “eat, or be eaten”

Over de webinar
NextChapter eCommerce is een leading eCommerce SaaS platform voor multichannel verkopen en zelf een marktplaats worden. Tijdens deze webinar vertelt onze CEO Michiel Bestebroer over zijn visie op e-commerce op basis van zijn jarenlange ervaring in de branche.

De grote voorspelling in eCommerce is, dat er per branche of productsegment ruimte overblijft voor slechts één of enkele dominante (niche) marktplaatsen. Het is dus niet meer de vraag of deze er komen, maar wanneer, en wie deze posities gaan claimen. Dat betekent dat een aantal grote spelers, de concurrentie zal opslokken. Het is daarom van belang dat jij bepaalt waar je met jouw bedrijf naartoe wilt. En hoe je tijdig inspeelt op deze ontwikkeling.

In de webinar behandelt Michiel de Why, What & How-vragen over zelf een marktplaats worden. Dus wat gebeurt er allemaal om je heen? Wat wil de klant? En wat is voor jou de beste strategie?

Contact
Heb je een vraag? Wil je graag even 15 minuten met ons sparren over jouw business case? Stuur dan een mail naar ivo@nextchapter-ecommerce.com.

Meetup Group: Online Marketplaces
Volg de Meetup Group over Online Marketplaces; de plek om samen met e-commerce professionals, experts en ervaringsdeskundigen verder te praten. Start een discussie of nodig andere leden uit.

Webinar terugkijken: hoe word ik een marktplaats
Comments 0
There are currently no comments.