NextChapter Blog

Categorieën


Follow Us


NextChapter Blog

Client Case Leclerc Baby

nextchaptercommercenextchaptercommerce

CLIENT CASE LECLERC BABY

Leclerc Stroller Company (LSC) is de bedenker van de innovatieve leclerc kinderwagens. LSC is een nieuwe speler die direct inzet op wereldwijd bereik. De strategie is om met innovatie de markt voor kinderwagens wakker te schudden. De Leclerc kinderwagens zijn een uitkomst voor jonge ouders met een druk leven in de stad en op reis, want ze zijn makkelijk inklapbaar via een gepatenteerd systeem en zijn gemaakt met oog voor comfort en design.

WAT LECLERC STROLLER COMPANY ZOCHT

Een eCommerce platform om snel en professioneel een nieuwe brand wereldwijd op de kaart te zetten. Het kunnen bedienen van consumenten in diverse geografische gebieden via eigen webshops en via marketplaces. En een systeem waarmee LSC hun wereldwijde reseller netwerk faciliteert om gemakkelijk en snel herhaalbestellingen te laten plaatsen.

WAT LECLERC BABY VOND

Een partnership die gericht is op continu de beste kwaliteit te leveren en snelle delivery. Eén centraal eCommerce platform waaruit een B2C webshop meerdere internationale markten kan bedienen. Door snelle koppelingen met de gevestigde internationale marktplaatsen zoals Amazon richt LSC zich op een multichannel strategie voor consumenten.  Daarnaast maakt LSC gebruik van een B2B webshop waarmee retailers wereldwijd herhaalbestellingen kunnen doen in deze client case van Leclerc Baby.

JACOB WAARDEERT DIT HET MEESTE AAN NEXTCHAPTER:

terug naar Blogs >