NextChapter Blog

Categorieën


Follow Us


LECLERC MAGIC FOLD™

nextchaptercommercenextchaptercommerce

OVER LECLERC MAGIC FOLD™

Leclerc Stroller Company (LSC) is de bedenker van de innovatieve leclerc Magic Fold™ serie kinderwagens. LSC is een nieuwe speler die direct inzet op wereldwijd bereik. De strategie is om via Dutch design en innovatie de markt voor kinderwagens wakker te schudden. De Magic Fold™ kinderwagens zijn een uitkomst voor jonge ouders met een druk leven in de stad en op reis, want ze zijn makkelijk inklapbaar via een gepatenteerd systeem en zijn gemaakt met oog voor comfort en design.

WAT LECLERC STROLLER COMPANY ZOCHT

Een eCommerce platform om snel en professioneel een nieuwe brand wereldwijd op de kaart te zetten. Het kunnen bedienen van consumenten in diverse geografische gebieden via eigen webshops en via Marketplaces. En een systeem waarmee LSC hun wereldwijde reseller netwerk faciliteert om gemakkelijk en snel herhaalbestellingen te laten plaatsen.

WAT LECLERC MAGIC FOLD™ VOND

Een partnership die gericht is op continu de beste kwaliteit te leveren en snelle delivery. Eén centraal eCommerce platform waaruit een B2C webshop meerdere internationale markten kan bedienen. Door snelle koppelingen met de gevestigde internationale Marketplaces zoals Amazon richt LSC zich op een multichannel strategie voor consumenten.  Daarnaast maakt LSC gebruik van een B2B webshop waarmee retailers wereldwijd herhaalbestellingen kunnen doen.

JACOB WAARDEERT DIT HET MEESTE AAN NEXTCHAPTER: