NextChapter Blog

Categorieën


Follow Us


NextChapter Blog

Webinar: Hoe word ik een marktplaats?

nextchaptercommercenextchaptercommerce

Hoe kan je met jouw bedrijf de concurrentie voor zijn, door zelf een marktplaats te worden? Volg de gratis webinar: Hoe word ik een marktplaats?

Iedereen kent het succes van het marketplace model. De grote voorspelling in eCommerce is, dat er per branche of productsegment ruimte overblijft voor slechts één of enkele dominante (niche) marktplaatsen. Het is dus niet meer de vraag of deze er komen, maar wanneer, en wie deze posities gaan claimen. Dat betekent dat een aantal grote spelers, de concurrentie zal opslokken. Het is daarom van uiterst belang dat jij bepaalt waar je met jouw bedrijf naartoe wilt. En hoe je tijdig inspeelt op deze ontwikkeling. NextChapter eCommerce helpt je jouw eigen (niche) marktplaats te worden. Maar hoe wordt je nu een marktplaats waarmee je de concurrentie voorblijft?

Op dinsdag 20 april 2021 organiseert NextChapter eCommerce een gratis webinar: ‘’Hoe word ik een marktplaats?’’

Over de webinar:
De webinar is praktisch ingestoken. Binnen een half uur heb jij een goed beeld van hoe jij je zou kunnen ontwikkelen tot een marketplace. Ook ontvang je nuttige tips waarmee je direct mee aan de slag kunt. NextChapter eCommerce CEO, Michiel Bestebroer, vertelt over:

– Verschillende marktplaats modellen
– Het groeipad naar een marktplaats
– Mogelijke valkuilen
– Learnings & take-aways

Over de spreker:
NextChapter is een leading eCommerce SaaS platform. Tijdens deze webinar is onze CEO Michiel Bestebroer aan het woord. Hij deelt zijn visie over eCommerce op basis van zijn jarenlange ervaring in de branche. Hij vertelt daarnaast over zijn waardevolle learnings, gaat in op best practices en de aanwezige valkuilen bij de ontwikkeling van een webshop naar online marktplaats.

Wanneer:
Dinsdag 20 april 2021
11:00 – 11:30 uur

Voor wie:
Alle professionals in eCommerce, die de ambitie hebben om zelf een online marktplaats te worden.

Programma:
10:50 – 11:00 – Inloop
11:00 – 11:05 – Ontwikkelingen in eCommerce
11:10 – 11:15 – Wat betekent het om een marktplaats te worden?
11:15 – 11:20 – Wat zijn de valkuilen op de route?
11:20 – 11:25 – Praktische learnings & take aways
11:25 – 11:45 – Beantwoorden van vragen

Registreer gratis:
Registreer je gratis via Eventbrite.

Comments 0
There are currently no comments.